Wie zijn wij ?


Na mijn MBO opleiding Energietechniek en mijn dienstplicht vervuld te hebben ben ik gaan werken als elektromonteur. Van hieruit had ik de ambitie gekregen om als beveiligingsmonteur te gaan werken en heb dit vijf jaar uitgevoerd. Hierna wilde ik verder en ben toen op kantoor als werkvoorbereider bij Nedap Secure begonnen,waarbij ik mijn eerste ervaring met Nedap heb opgedaan.


Ik heb al sinds 1999 ervaring met Nedap toegangscontrole. In eerste instantie nog met WinXS maar daarna vanaf de introductie in 2001 van Nedap AEOS en heb ik het eerste project uitgevoerd bij een ministerie in Den Haag als spin off van dit product.


Hierna ben ik als product specialist aangetrokken bij Isolectra en heb hier m.b.t. Nedap AEOS alle kennis en kunde intern maar ook extern aan eindgebruikers en installateurs overgebracht. Daarnaast was ik ook CCTV-product specialist m.b.t. apparatuur van Bosch, Axis en Divitec.


Vanuit de ambitie om als projectleider te werken heb ik een jaar bij Johnson Controls gewerkt met P2000 (voormalig Cardkey) en heb daarna de overstap gemaakt naar Imtech. Zij werden een nieuwe partner van Nedap werd en mijn kennis op dit gebied was zeer benodigd.. In 2012 heeft Isolectra mij benaderd met het verzoek om terug te komen om hen te helpen bij hun nieuwe en bestaande klanten aangezien het niet goed verliep met Nedap AEOS in de organisatie. Dit is naar tevredenheid van eindgebruikers, organisatie en mijzelf verlopen en was er ambitie om verder uit te bouwen.


Na vijf jaar is er echter in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan en kun je de keuze maken om weer te gaan solliciteren of een eigen onderneming op te zetten. Samen met mijn vrouw heb ik gekozen voor het laatste en hiermee is Rograma ontstaan welke zich aanbiedt aan de partners van Nedap security management, maar ook aan de eindgebruikers.


Wanneer er gewerkt word in security en beveiligde omgevingen is er behoefte aan vertrouwen, dit gaat vaak op basis van gevoel en ervaringen. Wij hebben dit uitgewerkt en opgenomen in een Integriteit document.


Mocht u meer willen weten en/of informatie willen dan kan dit via Contact.