Edit photo
 

Na mijn middelbare school en de secretaresseopleiding heb ik jaren gewerkt als Managementassistente en Assistente Operations bij verschillende werkgevers. In 2001 raakte ik voor de eerste keer zwanger en wilde mijn werkgever niet dat ik mijn functie parttime zou uitoefenen. Noodgedwongen ben ik gaan solliciteren en kwam ik bij Lips Beveiligingen terecht.  Na een aantal jaar daar gewerkt te hebben en een tweede zwangerschap heb ik besloten om mijn carrière voorlopig te parkeren om mij volledig te richten op de opvoeding van onze kinderen.

Toch zit het werkeloos thuis zitten niet in mijn karakter en ben begonnen met workshops te geven bij een Juwelier. Heerlijk om mijn creativiteit te delen met anderen. Van het een kwam het ander en werd ik gezogen in het juweliersvak. Ondertussen probeerde ik mezelf weer nieuwe vaardigheden toe te eigenen en begon ik met de opleiding Massage-specialiste. Na 2 jaar studeren heb ik mijn diploma gehaald en heb een massagepraktijk opgericht.

Op 10-05-2010 was Marsha’s Bodycare een feit. Helaas werkte mijn gezondheid niet mee en moest ik noodgedwongen in 2015 mijn massagepraktijk opheffen. Gelukkig kreeg ik het aanbod van mijn oude werkgever, Juwelier Avenue, om weer terug te keren. Dat heb ik met beide handen aangegrepen en heb mij opgewerkt tot assistent-bedrijfsleidster.

In 2017 besloot Robert voor zichzelf te beginnen en heb ik mij volledig gestort op zijn boekhouding naast mijn werk. Als ik ergens aan begin, wil ik me ook focussen op het totaalpakket en heb ik mij meer gericht op zijn vakgebied en heb ik meerdere trainingen gevolgd op het gebied van Security. 

Daar Robert het zakelijk steeds drukker krijgt, hebben wij besloten de volgende stap te zetten in het bedrijf. Per 1 januari 2021 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik vennoot van Rograma geworden. Ik kan hem volledig ondersteunen en we kunnen onze klanten nu nog breder helpen. Onder ander Support en Beheer zal ik volledig onder mijn hoede nemen.  Ondertussen draai ik al aardig mee en krijg ik opleiding van Robert. Per 11 februari a.s. gaan Robert en ik de opleiding TBV beginnen. Wij zien door deze opleiding nog meer kansen om Rograma qua werkzaamheden uit te breiden.