Voorbereidingsfase

 

Inrichting pas/keyfob


Als basis van een toegangscontrole-project is de pas/keyfob welke gebruikt gaat worden een eerste keuze. Hierbij zullen meerdere applicaties op een pas/keyfob geplaatst dienen te worden, aangezien een pas/keyfob voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De afstemming hierover vindt plaats met de eindgebruiker en de pasleverancier en mogelijk in combinatie met een cardmanagement systeem. Dit alles is een belangrijke basis voor een toegangscontrole project.


Engineering


Engineering van het gehele pakket. Het totale pakket bestaat uit blokschema’s, plattegronden en aansluittekeningen.


Training intern voor kennis uitbreiding


Het trainen van engineers over het technische gedeelte van het Nedap AEOS systeem. Dit is mogelijk voor de beginnende engineers en dan voornamelijk de basis of voor de gevorderde engineers.


Begeleiding engineering


Voor het verkrijgen of het vergroten van de kennis bestaat de mogelijkheid tot ondersteuning bij het aanmaken van een engineeringspakket.


Afstemmen met opdrachtgever over de matrix van het wie,waar en wanneer


In een vroeg stadium is het van belang om met de opdrachtgever af te stemmen over de inrichting van het systeem. Het is van belang dat er bepaald wordt wat de rechten zijn van wie en waar/wanneer een gebied betreden mag worden..