Uitvoeringsfase

 

Projectbegeleiding


Het afstemmen met onderaannemers voor installatie en leveranciers met de te koppelen systemen. Begeleiding van inbedrijfstel-werkzaamheden en controle voeren over de kwaliteit van de installatie en de functionele werking van de geleverde producten.


Projectmanagement


Het volledig managen van het project in zowel de financiële als de uitvoerende zin en daarbij eindverantwoordelijk zijn in naam van de opdrachtgever.


Commissioning


In bedrijfstellen van het Nedap AEOS systeem volgens de opgegeven functionaliteiten van een in werking te maken systeem onderdeel.


Installeren van de Nedap AEOS server


Installatie van AEOS server op basis van Windows of Linux Debian gekoppeld aan MSSQL, MySQL of PostgreSQL database.


Configuratie file AEOS pas


In Aereco configuratie file aanmaken voor het kunnen uitlezen met de AEOS apparatuur van de toegangscontrole sector of een file in een Nedap, Mifare of een DESfire pas/keyfob.


Inrichting AEOS systeem voor activering/ingebruikname


In samenwerking met de opdrachtgever deze op weg helpen (indien gewenst kan dit ook volledig worden gedaan met een import) om de eerder besproken autorisaties in te vullen in het AEOS-systeem voordat er begonnen kan worden met inbedrijfstelling. Hiermee zal op het moment dat er een toegang is geconfigureerd/opgeleverd, deze ook direct voor de eindgebruiker, met de dan al vergeven juiste autorisaties, werkend zijn.


Training eindgebruiker op het gebied van beheer en inrichting Nedap AEOS


Opdrachtgever instructie geven over hoe deze het beste kan omgaan met het vullen van de database,hetzij handmatig ingevoerd en gekoppeld aan een ERP-systeem of hetzij een import.